Σαουδική Αραβία : Το Ριάντ προσβλέπει σε «εξαιρετικές σχέσεις» με τη κυβέρνηση Μπάιντεν
O υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι το βασίλειο είναι αισιόδοξο ότι θα έχει «εξαιρετικές σχέσεις» με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν και ότι θα εξακολουθήσει να διαπραγματεύεται, σχετικά με τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
O υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε σήμερα ότι το βασίλειο είναι αισιόδοξο ότι θα έχει «εξαιρετικές σχέσεις» με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν και ότι θα εξακολουθήσει να διαπραγματεύεται με την Ουάσινγκτον, σχετικά με τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Στέρεες, ιστορικές σχέσεις
«Είμαι αισιόδοξος. Η Σαουδική Αραβία έχει οικοδομήσει στέρεες, ιστορικές σχέσεις που έχουν δουλέψει με διαφορετικές αμερικανικές κυβερνήσεις.»
» Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό επίσης και με τον πρόεδρο Μπάιντεν» δήλωσε ο πρίγκιπας Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ, στη διάρκειας μιας συνέντευξης του, στο τηλεοπτικό δίκτυο Arabiya TV.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- Επίσκεψη Δένδια στην Ουάσιγκτον: Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Γ’)
- Συνταγή: Παπαρδέλες με λαχανικά
- ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Συγκέντρωση και πορεία προς το Μαξίμου
- Δεν είναι όλες οι πατάτες ίδιες
- Καιρός Τρίτης: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ομίχλες – Πότε αναμένεται νέα επιδείνωση
- Αίγινα: Το μαρτύριο της… βρώμικης σταγόνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/finn-h-o4F7IzxjGZ4-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442