Ο κορωνοϊός έχει κάνει για τα καλά γνωστή την παρουσία του στο NBA καθώς όλο και περισσότεροι αθλητές και μέλη των ομάδων, φέρνουν πίσω θετικά τεστ.
Μετά την αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Μάβερικς, το NBA αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και τους Μπόστον Σέλτικς.
Αυτή πρόκειται για την 40η αναμέτρηση που αναβάλλεται τη φετινή σεζόν, καθώς η πανδημία δείχνει να «πληγώνει» σε μεγάλο βαθμό το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Ο λόγος που αποφασίστηκε να αναβληθεί ο αγώνας, είναι τα πολλά κρούσματα των Σέλτικς, καθώς η ομάδα δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των οχτώ παικτών…
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς με τη μορφή δανεισμού, έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ιταλία.