Πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Γαλατασαράι και της Αντάλιασπορ, οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν τη δική τους στήριξη στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Το ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με βεγγαλικό να σκάει στα χέρια του, έχει σοκάρει τους πάντες. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού δίνει τη μάχη του σε νοσοκομείο της Τουρκίας μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.
Η Γαλατασαράι, στην οποία αγωνίζεται ο Νορβηγός, αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Αντάλιασπορ και οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν την συμπαράστασή τους στον Ομάρ, καθώς φόρεσαν μπλούζες με τη φωτογραφία του και το μήνυμα «Γίνε γρήγορα καλά Ομάρ».
Ο Νταβίντ Σίλβα μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για τον επαναληπτικό αγώνα της Μπέτις με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κάνει καλή δουλειά στους Ανδαλουσιάνους.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.