Οι χνουδωτοί συνεπιβάτες εξασφαλίζουν τις αποστάσεις ασφαλείας εν μέσω πανδημίας.

Τεράστια, λούτρινα αρκουδάκια επιστρατεύτηκαν σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Φινλανδίας για να εξασφαλιστεί η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των επιβατών στο δεύτερο κύμα πανδημίας.

Η εταιρεία HOK-Elanto και ο διαχειριστής λεωφορείων Savonlinja τοποθέτησαν χνουδωτά αρκουδάκια σε καθίσματα λεωφορείων, σύμφωνα με το New Mobility News που έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες.

Οι αρκούδοι κάθονται σε προσεκτικά επιλεγμένα καθίσματα αφήνοντας για τους επιβάτες τις επιτρεπόμενες, ασφαλείς θέσεις με ικανοποιητικές αποστάσεις για τους κλειστούς χώρους των λεωφορείων.

«Θέλαμε να μεταδώσουμε με έναν θετικό τρόπο το μήνυμα και να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελάσουν», είπε ο διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της HOK-Elanto, Tuomas Ahola. «Σκεφτήκαμε να φτιάξουμε την διάθεσή τους, προσκαλώντας τους να κάτσουν δίπλα σε ένα αξιαγάπητο, φουντωτό συνεπιβάτη».

Τα αρκουδάκια απολυμαίνονται τακτικά μετά από κάθε «υπηρεσία». Όταν τελειώσουν η πανδημία, θα απολυμανθούν ξανά και θα γίνουν δωρεά στο νέο νοσοκομείο Παίδων του Ελσίνκι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr