Κλείνει το μετρό 17:00-21:00 – Ποιοι σταθμοί θα κατεβάσουν ρολά
Με εντολή της Αστυνομίας
Κλειστοί θα είναι μερικοί σταθμοί του Μετρό από τις 17:00 έως τις 21:00, μετά από εισήγηση της Αστυνομίας στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και την αποφυγή της μετάδοσης του κοροναϊού.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο Ακρόπολη Μοναστηράκι και τον σταθμό του ΗΣΑΠ Θησείο.
Κατά το ίδιο διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Καλλιρόης έως το Σύνταγμα.
Υπενθυμίζεται ότι από προχθές ήταν στο πρόγραμμα, αν χρειαστεί, το κλείσιμο σταθμών του μετρό, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός, κάτι που τελικά υλοποιήθηκε.
Σημειώνεται ότι μετά τις 10 ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, γενικώς.
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
- Ονδούρα: Η κυβέρνηση Τραμπ «συνεχάρη» τον εκλεκτό της νέο πρόεδρο της χώρας
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση νέου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και παρουσίαση πυρηνοκίνητου υποβρυχίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442