Οι Κλίπερς «χάλασαν» το πάρτι των Λέικερς (109-116)
Οι Κλίπερς νίκησαν με 116-109 τους Λέικερς στο ντέρμπι της πρεμιέρας του ΝΒΑ και χάλασαν τη γιορτή των λιμνάνθρωπων για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.
Οι Κλίπερς έστειλαν μήνυμα τίτλου από την πρεμιέρα της σεζόν και αμφισβήτησαν τους πρωταθλητές Λέικερς. Οι Κλίπερς είχαν περισσότερη όρεξη και με τους Λέοναρντ και Τζορτζ να έχουν παρέα 59 πόντους πήραν την νίκη με 116-109, χαλώντας το πάρτι για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους παίκτες των Λέικερς να παίρνουν τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, οι Κλίπερς δεν τους άφησαν να χαρούν και να ξεκινήσουν ιδανικά τον δρόμο για την υπεράσπιση του δαχτυλιδιού.
Ο Πολ Τζορτζ με 33 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κουάι Λέοναρντ να προσθέτει 26 πόντους και τον Σερτζ Ιμπάκα 15 πόντους.
Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 22 πόντους, ο Άντονι Ντέιβις 18 πόντους και ο Μοντρέζλ Χάρελ 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών