Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθελοντισμός : Καθαρίστρια έβαψε μόνη της ολόκληρο σχολείο

Εθελοντισμός : Καθαρίστρια έβαψε μόνη της ολόκληρο σχολείο

«Εργάζομαι σε αυτό το σχολείο 11 χρόνια. Για μένα πλέον δεν είναι απλά ένας απρόσωπος χώρος εργασίας. Είναι το δεύτερο σπίτι μου, έτσι το νιώθω»

H Βούλα Αγειορίτη, καθαρίστρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, με την εθελούσια προσφορά της να βάψει ολόκληρο το σχολείο μόνη της, αποτελεί σύμβολο!

Ενώ κάθε χρόνο τα μέλη του Συλλόγου Γονέων έβαφαν το σχολείο, φέτος βάφτηκε από ένα και μόνο άτομο: την κυρία Βούλα, η οποία προσφέρθηκε, αντί να καθαρίσει απλώς τους τοίχους, να βάψει πλήρως τους τοίχους των 9 αιθουσών, τους διαδρόμους και τις τουαλέτες, με τα χρώματα που είχε στη διάθεση της από την τελευταία φορά που είχε βαφτεί το κτίριο.

Τι δήλωσε η ίδια

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την κίνησή της, η κυρία Αγιορείτη εξήγησε πως οι καθαρίστριες ακόμη πηγαίνουν στά σχολεία, καθώς τα κτίρια παραμένουν ανοιχτά.

«Εργάζομαι σε αυτό το σχολείο 11 χρόνια. Για μένα πλέον δεν είναι απλά ένας απρόσωπος χώρος εργασίας. Είναι το δεύτερο σπίτι μου, έτσι το νιώθω. Θέλησα, λοιπόν, να το φρεσκάρω μιας και είχαμε ήδη τα χρώματα στην αποθήκη και δεν μου ήταν κόπος. Το έκανα τόσο για τα παιδιά όσο και για εμένα, για να βρίσκομαι κι εγώ σε έναν χώρο όμορφο και καθαρό όπως κι εκείνα», αναφέρει η ίδια και συμπληρώνει μάλιστα πως όλη η διαδικασία της πήρε περίπου μιάμιση εβδομάδα.

Πώς αντέδρασε η διευθύντρια του σχολείου

Η Ιωάννα Λέμα, διευθύντρια του σχολείου εκτίμησε δεόντως την πράξη της καθαρίστριας τονίζοντας πως «είναι προς τιμήν της» και μίλησε για το πόσο απαραίτητος είναι ο εθελοντισμός.

Συνέχισε κάνοντας ανάρτηση στα social media και στο προσωπικό της προφίλ: «Όταν ο εθελοντισμός γίνεται πράξη, το αποτέλεσμα σίγουρα δε θα είναι λιγότερο από καλό. Η διάθεση, όμως, για την οποιαδήποτε έμπρακτη προσφορά βαθμολογείται, το ίδιο σίγουρα, με άριστα».

«Ευχαριστούμε πολύ την καθαρίστρια του σχολείου μας, την κυρία Βούλα για την προσφορά της να βάψει όλες τις αίθουσες και τους χώρους του σχολείου, ώστε να το βρουν τα παιδιά μας φρεσκαρισμένο και καθαρό, όταν με το καλό επιστρέψουμε σε αυτό», ενώ τα σχόλια που ακολούθησαν έδειξαν πραγματική εκτίμηση.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024