Η συγκλονιστική ιστορία τρανς γυναίκας που διεκδικεί το παιδί της – «Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ»
Η Βανέσα, μια τρανς γυναίκα που διεκδικεί δικαστικά το δικαίωμα να βλέπει την κόρη της, αφηγείται την ιστορία της στο Mega.
Η Βανέσσα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και εξομολογήθηκε την ιστορία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επιμέλεια του παιδιού της.
«Έχω να τη δω τρία χρόνια», λέει αναφερόμενη στην κόρη της, στην οποία είχε πει για την αλλαγή φύλου που θα κάνει.
Η Βανέσσα μίλησε για την αλλαγή που βίωσε αλλά και για τον αγώνα που δίνει προκειμένου να μπορέσει μια μέρα να ξαναδεί το παιδί της.
«Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ», διαμήνυσε.
Η γονεϊκή αγάπη έχει φύλο;
“Αισθάνομαι ακόμη, μέχρι να ολοκληρωθεί 100% το transition, μέχρι να γίνει το σώμα μου ακριβώς έτσι όπως το ονειρευόμουν από παιδί, πως θα νιώθω ακόμα δυσφορία φύλου”.
“Ένιωθα πάντα μόνη μου, γιατί δεν μπορούσα να μοιραστώ το ποια είμαι πραγματικά. Όλο αυτό, μια ζωή ήταν ένας ρόλος, όταν το 2012 είπα ‘δεν αντέχω άλλο’”, περιγράφει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πώς μιλάς σε ένα 6χρονο παιδί για την διεμφυλικότητα χωρίς να σοκαριστεί; «Κάποια κοριτσάκια που έχουν γεννηθεί κοριτσάκια αλλά νιώθουν μέσα τους αγοράκια ή το αντίθετο, είναι πάντα λυπημένα. Έτσι πηγαίνει η Tinkerbell στον ύπνο τους και τους πετάει τη μαγική νεραϊδόσκονη. Νομίζω μου έχει ρίξει κι εμένα αυτή τη νεραϊδόσκονη η Tinkerbell», είπε η Βανέσα στην κόρη της.
- Φάμελλος: Να φύγει σύντομα η κυβέρνηση της διαφθοράς, για να έχουν οι πολίτες την Υγεία τους
- ΠΑΣΟΚ στον Μαρινάκη: Κάθεστε στα ίδια υπουργικά έδρανα με την ακροδεξιά και στα δύσκολα σας ξελασπώνει ο Βελόπουλος
- ΔΕΔΔΗΕ: Πότε ξεκινά το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης του ηλεκτρικού ρεύματος
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu
- Τραγωδία στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
- Το Γεωπάρκο Μετεώρων στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO
- Μαρινέλλα – Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους λόγους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442