Τατάρ : Ούτε για το ηλεκτρικό ρεύμα δεν τηλεφώνησε στον Αναστασιάδη
Το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της Κυπριακής Δημοκρατίας δια της πλαγίας οδού προκειμένου να προμηθευτεί ηλεκτρικό ρεύμα μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.
Ηλεκτρικό ρεύμα φορτίου 50 MW παρέχει στο κατοχικό καθεστώς από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η Κυπριακή Δημοκρατία καθώς το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της αναγνωρισμένης κυβέρνησης, αλλά δια της πλαγίας, μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.
Και παράταση, αν χρειαστεί…
Η ανταπόκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν άμεση και θετική με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, την ώρα που ο νέος εγκάθετος Τατάρ μας λέει να ξυπνήσουμε από τα όνειρά μας, μας προϊδεάζει για δύο κράτη και μας κλέβει πανηγυρίζοντας την Αμμόχωστο, την ίδια ώρα ζητά – δια αντιπροσώπου – και όχι αυτοπροσώπως να του φωτίσουμε τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο, εκμεταλλευόμενος το ΜΟΕ που είχε υλοποιηθεί για μόνιμη διασύνδεση των δύο περιοχών σε επίπεδο δικτύου ηλεκτροδότησης.
Δεν είχε το θάρρος…
O Τατάρ δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει προσωπικά από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά αυτό έγινε δια αντιπροσώπου που μίλησε σε ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, που με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.
Η Δημοκρατία παρέχει στο καθεστώς φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος 50 MW και αυτό ίσως συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
- Google: Το «μαγικό» flashακι που υπόσχεται να «σώσει» τον παλιό σας υπολογιστή από τη… χωματερή
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Tα νέα σενάρια για πετρέλαιο και στασιμοπληθωρισμό
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442