Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι θα κερδίσει την κούρσα έναντι του αντιπάλου του, του απερχόμενου ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «με ξεκάθαρη πλειοψηφία».
«Θα συγκεντρώσω 300 εκλέκτορες»
Απέφυγε, ωστόσο, να ανακηρύξει επισήμως τη νίκη του.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών δήλωσε ότι θα κερδίσει στην Πενσιλβάνια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα, πολιτείες όπου συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Και τόνισε ότι θα συγκεντρώσει 300 εκλέκτορες, όταν για να εκλεγεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρειάζονται 270.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.