Μία δυσάρεστη μέρα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γενικότερα του αθλητισμού καθώς ο παλαίμαχος άσος των «Κόκκινων διαβόλων», Μπόμπι Τσάρλτον διαγνώστηκε με άνοια.
Τα νέα γνωστοποίησε η γυναίκα του μέσω της Telegraph, για τον Τσάρλτον, ο οποίος με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο και ένα FA Cup, αγωνιζόμενος σε συνολικά 754 παιχνίδια (247 γκολ).
Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είμαστε λυπημένοι που αυτή η τρομερή ασθένεια έχει πλήξει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και συνεχίζουμε να προσφέρουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στον Σερ Μπόμπι και την οικογένειά του»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.