Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόβορας : «Κρατάμε και πάλι την άμυνά μας»

Βόβορας : «Κρατάμε και πάλι την άμυνά μας»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας τη Λάρισα με 69-60 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε: «Θα κρατήσουμε και πάλι την άμυνά μας. Εκτός από τα τέσσερα πρώτα λεπτά που δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε τη Λάρισα κάτω από τους 20 πόντους και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Βέβαια υπάρχουν κομμάτι στο επιθετικό κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και ελπίζω παιχνίδι με το παιχνίδι να το κάνουμε μέσα από το διάβασμα των καταστάσεων».

Για τα 20 λάθη που έκανε η ομάδα του: «Τα 11 λάθη είχαν γίνει στο πρώτο ημίχρονο από επτά διαφορετικούς παίκτες. Για μένα είναι σημαντικό ότι ανοίξαμε το rotation με 12 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Είναι μεγάλη η σεζόν και θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Να παίρνουν τις ευκαιρίες τους μέσα από την ομάδα. Και κάθε λάθος που γίνεται μας πονάει και μας πονάει πραγματικά. Έγιναν 20 λάθη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε κλειστά αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο πικ εν ρολ και στο ποστ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα μις ματς και κάναμε λάθη τα οποία έπρεπε να αποφύγουμε. Πρέπει να βρίσκουμε τις αδυναμίες και να στοχεύσουμε πάνω σε αυτές».

Για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ: «Δεν έχει κάνει την παραμικρή προπόνηση, είτε ομαδική, είτε ατομική. Μπαίνει σιγά-σιγά, αλλα θα δούμε. Ο πόνος είναι οξύς σε αυτό το σημείο. Θα ξεκινήσει να κάνει κάποια κομμάτια και όσο δεν έχει ενοχλήσεις, ελπίζω να τον έχουμε έτοιμο για το επόμενο παιχνίδι».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024