Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Απόψε μόνο»: Η μεγάλη πρεμιέρα στο ΜEGA για το πιο απρόβλεπτο comedy show

«Απόψε μόνο»: Η μεγάλη πρεμιέρα στο ΜEGA για το πιο απρόβλεπτο comedy show

Οι συντελεστές του ανατρεπτικού σόου που κάνει σήμερα πρεμιέρα, μίλησαν στο Mega

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα έρχονται για να παρουσιάσουν…«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show στο ΜEGA.

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Από σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 και κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.

Με αφορμή την πρεμιέρα στο Mega ο Λάμπρος Φισφής και οι υπόλοιποι συντελεστές μίλησε στα «ΝΕΑ». Διαβάστε τη συνέντευξή του:

Τι ανατρεπτικό θα έχει το late night comedy show;

Λάμπρος Φισφής: Ολο ανατροπές θα είμαστε! Ανατροπή: ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι αδέλφια. Ανατροπή: ο Ζήσης Ρούμπος είναι ρομπότ. Ανατροπή: Μέσα στα μαλλιά μου είναι ένα ποντικάκι που μου λέει τι να κάνω, όπως στο «Ρατατούι». Επίσης θα έχουμε guest σε ρόλους που μπορεί να τους τελειώσουν την καριέρα, θα έχουμε challenges που σίγουρα θα τους τελειώσουν την καριέρα και γενικά θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε όλα τα είδη κωμωδίας με στόχο να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει… και να τελειώσουμε καριέρες.

Γράφοντας τα επεισόδια στα μέτρα των καλεσμένων, ποια στοιχεία λαμβάνετε υπόψη;

Αγγελος Σπηλιόπουλος: Κάθε καλεσμένος κουβαλάει τα χαρακτηριστικά του, και εμείς προσπαθούμε να τα αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από τα διάφορα segments της εκπομπής. Ειδικά στα σκετς προσπαθούμε το κάθε concept να ταιριάζει στον καλεσμένο και να αναδεικνύει τα κωμικά του στοιχεία. Από την άλλη, έχει ενδιαφέρον και πλάκα να βάλεις έναν άνθρωπο που είναι γνωστός για κάτι συγκεκριμένο να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό!

Πώς σχολιάζει κανείς τη δύσκολη επικαιρότητα με χιούμορ;

Δημήτρης Μακαλιάς: Το να είναι δύσκολη και περίπλοκη η επικαιρότητα είναι παραδόξως βοηθητικό για να γράψεις κωμωδία. Τις βαρετές εξελίξεις είναι πιο δύσκολο να τις χειριστείς. Βέβαια όταν είναι περίπλοκη σε ένα όριο. Πλέον διαβάζεις μια είδηση και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν είναι παρωδία ή αληθινή είδηση. Οχι, δεν πιστεύω ότι θα μας σώσει το χιούμορ, δεν είναι και αυτός ο σκοπός του. Αλλά αν μας διασκεδάσει λίγο ή / και μας δώσει και μια άλλη προοπτική για καταστάσεις ή πρόσωπα, εγώ είμαι ευχαριστημένος.

Στη σάτιρά σας θα έχετε κάποια όρια;

Γιάννης Σαρακατσάνης: Το «Απόψε Μόνο» δεν έχει πολιτικές βλέψεις! Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές 90λεπτο στο βραδινή ζώνη, όπου ο θεατής θα χαλαρώσει, θα διασκεδάσει και, πάνω απ’ όλα, θα γελάσει. Προφανώς και θα ασχοληθούμε με την επικαιρότητα, αλλά μόνο εκεί που μπορούμε να τη διακωμωδήσουμε ανθρώπινα και, πάνω απ’ όλα, αναίμακτα.

Υπάρχει συγγένεια με το «Κάψε το σενάριο», που φτιάξατε 8 χρόνια πριν;

Θωμάς Ζάμπρας: Υπάρχει η χαρά να προσφέρουμε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν που θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να γελάσει και να δει τους καλεσμένους με διαφορετικό μάτι. Το «Απόψε Μόνο» είναι ένα πιο ολοκληρωμένο comedy show με στοιχεία που θέλαμε από καιρό να εντάξουμε σε μια εκπομπή. Ο κωμικός αυτοσχεδιασμός παραμένει ως βασικό υλικό και η πρόθεσή μας να σχολιάζουμε με τον δικό μας τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Η ελληνική τηλεόραση «αγαπάει» τη stand up κωμωδία;

Ζήσης Ρούμπος: Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση αγαπάει την κωμωδία, γενικότερα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τηλεόραση (εκείνο το τεράστιο κουτί σαν καταψύκτης, με τα κουμπιά που έκαναν λες και σπας καλάμια) τα αγαπημένα μου προγράμματα ήταν πάντα οι κωμικές σειρές. Εχουν γίνει διάφορες απόπειρες μέσα στα χρόνια για διαφορετικά είδη χιούμορ, αλλά το stand up και ο αυτοσχεδιασμός δεν έχουν εξερευνηθεί αρκετά. Η πρώτη απόπειρα ήταν το «Κάψε το σενάριο» και είχε αρκετή απήχηση. Από τότε μέχρι σήμερα, το stand up στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει σαν είδος διασκέδασης και νομίζω υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για ένα show σαν το «Απόψε Μόνο». Εξτρα δόση: το να βάζεις ανυποψίαστους καλεσμένους να αυτοσχεδιάζουν. Αξία ανεκτίμητη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024