Ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο αποδεικνύει στον ημιτελικό του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τον μεγάλο αγώνα στο 5ο και τελευταίο σετ.
Ο εντυπωσιακός ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το τέταρτο σετ με 6-4 και ισοφάρισε σε 2-2 τον Τζόκοβιτς.
Ο Έλληνας τενίστας έκανε τη δική του αντεπίθεση και με δύο εκπληκτικά σετ, απάντησε στα δύο συνεχόμενα σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.