Τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, ο Κέπα έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι. Ο 26χρονος γκολκίπερ «πληρώνει» τα λάθη του σε προηγούμενες αναμετρήσεις, ωστόσο δε χάνει την αυτοπεποίθηση και την πίστη του.
Ο νεαρός τερματοφύλακας ενσωματώθηκε στην εθνική Ισπανίας για τους αγώνες του Nations League και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.
«Αισθάνομαι καλά, δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση. Όντως, ίσως να μην είναι ιδανική κατάσταση για εμένα αυτή που επικρατεί αυτή τη στιγμή, όμως, σε μια ποδοσφαιρική καριέρα συμβαίνουν κι αυτά και έρχονται και οι πιο κακές στιγμές. Έχω, όμως, πίστη στον εαυτό μου για να το ανατρέψω αυτό…» ανέφερε ο Κέπα.
🗣️ @kepa_46: "Me encuentro bien, fuerte, con confianza. Quizás no sea una situación soñada, pero durante la carrera de futbolista a veces toca vivir momentos así. Tengo confianza en darle la vuelta y hacerlo lo mejor posible cuando juegue"#SomosEspaña 🇪🇸#SomosFederaciónpic.twitter.com/j7pmFwzrNI
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.