Κοροναϊός : Αρνητικά όλα τα τεστ στο ΠΓΝ Λάρισας – Λειτουργούν κανονικά τα χειρουργεία
Αρνητικά είναι όλα τα τεστ Covid (σύνολο 60) που ελήφθησαν από ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά την εμφάνιση θετικής στον κορονaϊό νοσηλεύτριας του χειρουργείου.
Αρνητικά είναι όλα τα τεστ Covid (σύνολο 60) που ελήφθησαν από ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά την εμφάνιση θετικής στον κορονaϊό νοσηλεύτριας του χειρουργείου.
Απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι και επαναλειτουργούν κανονικά όλες οι χειρουργικές αίθουσες. Η νοσηλεύτρια παραμένει κατ’ οίκον με ήπια συμπτώματα.
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
- Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο Δήμο Μαραθώνα
- «O Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442