Ο Άαρον Χάρισον ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις, με τον Αμερικάνο να σημειώνει τους πρώτους οκτώ πόντους των Ερυθρολεύκων
O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, με τον Άαρον Χάρισον να ξεκινά εντυπωσιακά την αναμέτρηση.
Ο Αμερικάνος των Ερυθρολεύκων, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σημείωσε του οκτώ πρώτους πόντους με ένα δίποντο και δύο τρίποντα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνοντας από νωρίς τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.