«Πάμε Δανάη!»: Σπανακοπιτάκια και γλυκός τραχανάς από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
60ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
800 γρ. σπανάκι
Μυρώνια ψιλοκομμένα
90 γρ. τραχανά γλυκό
80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη
1 αυγό
Μάραθο ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
300 φύλλο κρούστας
1 αυγό χτυπημένο
20 γρ. παπαρουνόσπορο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;
- Σοβαρές ζημιές από τη έντονη κακοκαιρία σε πολυκατοικία στον Άλιμο – Κατέρρευσε μάντρα
- Mick Abrahams – Πέθανε ο (αρχικός) κιθαρίστας των Jethro Tull σε ηλικία 82 ετών
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης «ξαναχτυπά»: Στο στόχαστρο όσοι υιοθετούν ζώα και τα ρούχα των κοριτσιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442