Ο ΟΦΗ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 στο Γεντί Κουλέ, όμως πέρα από αυτό οι Κρητικοί φαίνεται πως θα χάσουν και έναν πολύ σημαντικό παίκτη με μεταγραφή.
Ο λόγος για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει σε ομάδα του Ντουμπάι και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Βασλ. Μετά τη Φουτζέιρα, κατέθεσε πρόταση για τον Φιγκεϊρέδο και η Αλ Βάσλ σύμφωνα με το «Gentikoule» και μάλιστα με ποσό – ρεκόρ για τους μελανόλευκους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Αλ Βασλ ανέρχεται σε ένα ποσό που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ και οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο να αγωνίστηκε ο Φιγκϊρέδο για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος άσος είχε μια εξαιρετική παρουσία την περασμένη σεζόν με 38 συμμετοχές, 12 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)