Τα λόγια τα μεγάλα έμειναν λόγια… Η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, η ΕΠΟ της… εξυγίανσης επιχείρησε για άλλη μια φορά να παρανομήσει έχοντας ως στόχο να κάνει τις εκλογές της Ομοσπονδίας στις 9 Οκτωβρίου.
Υπολογίζοντας χωρίς τον… ξενοδόχο. Το Αθλητικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία από χθες, δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο για… ελιγμούς. Ακόμη και για το πιο σκοτεινό σύστημα που λυμαίνεται εδώ και τρία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης λοιπόν σύρθηκε να ακολουθήσει το νομοσχέδιο. Αν έκαναν αλλιώς οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για αυτούς, να πάνε ανοικτά κόντρα στον νόμο!
Έτσι τα πλάνα και τα σχέδια για 9 Οκτωβρίου μένουν στο συρτάρι, όπως και οι εκλογές τον Ιούλιο που ήθελαν να κάνουν, και πάλι παράνομα.
Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε να γίνουν στις 23 Νοεμβρίου, εντός δηλαδή του χρονικού πλαισίου που προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Το μόνο που θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου είναι η εκλογή πειθαρχικών οργάνων. Με μεγάλη καθυστέρηση βεβαίως όπως ήθελαν οι… εξυγιαντές για ευνόητους λόγους. Οι εκλογές όμως θα γίνουν όπως επιβάλλει ο νόμος που πέρασε η Κυβέρνηση.
Για άλλη μια φορά τα σχέδια των… εξυγιαντών κόντρα σε νόμους και κανονισμούς καταποντίζονται…
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.