Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκρηξη Αγραφιώτη για τον τελικό του Κυπέλλου: «Δεν θα πληρώνει εκατομμύρια η Λίγκα την ΕΠΟ – Ψαρόπουλε τελείωσαν τα μεροκάματα»

Εκρηξη Αγραφιώτη για τον τελικό του Κυπέλλου: «Δεν θα πληρώνει εκατομμύρια η Λίγκα την ΕΠΟ – Ψαρόπουλε τελείωσαν τα μεροκάματα»

Οργή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ για διεξαγωγή του Κυπέλλου την ημέρα έναρξης της Super League.

Τεράστια ένταση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Το γνωστό «συνεργείο» των αποφάσεων που προκάλεσαν το τεράστιο φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, συνεχίζει να προκαλεί και να ακολουθεί τη γραμμή του ποδοσφαίρου που παίζεται στις σκιές και στα υπόγεια.

Βάζοντας εκ νέου στο τραπέζι τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης, εξερράγη για τις μεθοδεύσεις της Ομοσπονδίας και έβαλλε κατά πάντων, σε κλίμα τρομερής έντασης.

«Δε θα μας τρελάνετε εσείς. Πάτε και ορίζετε τον τελικό την ημέρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα κάθεται το ποδόσφαιρο να πληρώνει εκατομμύρια στην ΕΠΟ να ακούει τη γνώμη του κάθε Ψαρόπουλου;», αναρωτήθηκε ο Αγραφιώτης.

Μάλιστα, όταν ο Σταύρος Ψαρόπουλος, πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής προσπάθησε να αντιμιλήσει σε έντονο ύφος, πήρε πληρωμένη απάντηση: «Έχεις και εσύ Ψαρόπουλε άποψη; Ό,τι και να κάνεις, τελείωσαν τα μεροκάματα και μην ανοίγεις και πολύ το στόμα σου γιατί είσαι καταγεγραμμένος. Κλείσε λοιπόν το στόμα σου».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι θέση υπέρ της χωρίς καμία αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος πήρε και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024