Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φερέιρα: «Αυτή θα είναι η πραγματικότητα φέτος»

Φερέιρα: «Αυτή θα είναι η πραγματικότητα φέτος»

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε στην γκέλα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και στη δυσκολία της μετάβασης από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της μετάβασης από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα που θα πρέπει να διαχειριστεί φέτος η ομάδα του. Παράλληλα ο Πορτογάλος στάθηκε και στις τελικές των δύο ομάδων θεωρώντας πως το αποτέλεσμα αδικεί τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον εκνευρισμό που φάνηκε να έχει στο τέλος: «Είχε να κάνει με άλλα πράγματα όχι με κάτι που είδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ απαιτητικοί με αυτά που ζητάμε κι εγώ όταν ζητάω κάποια πράγματα και δεν γίνονται πρέπει να το πω».

Για την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα: «Νομίζω πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο εμείς είχαμε 16 τελικές ο αντίπαλος μόλις 6 με μία στην εστία, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Θεωρώ πως προσπαθήσαμε με αρκετούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, θα μπορούσαμε να βρούμε και περισσότερους και να μην έχουμε δεχτεί αυτό το γκολ. Οι αντίπαλοι ήρθαν καλά προετοιμασμένοι, είχαν πάρει και καλά αποτελέσματα στα φιλικά που έδωσαν».

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ξέρουμε αυτή θα είναι η πραγματικότητα για φέτος. Πρέπει να συνηθίσουμε την μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα συναντήσουμε ομάδες που θα είναι κλεισμένες πίσω και θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν κάποια ευκαιρία, πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε. Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές πίσω από τη γραμμή της μπάλας και δεν ήταν εύκολο να βρούμε χώρους. Προσπαθήσαμε όμως αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σήμερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως για φέτος και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024