Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δυναμίτης» η Κράσνονταρ, έριξε εφτά γκολ στην Χίμκι

«Δυναμίτης» η Κράσνονταρ, έριξε εφτά γκολ στην Χίμκι

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση της με τον ΠΑΟΚ, η Κράσνονταρ, στην καλύτερη της εμφάνιση στο ρωσικό πρωτάθλημα, φιλοδώρησε με επτά γκολ την Χίμκι με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Κλάεσον.

Τέσσερις μόλις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Κράσνονταρ έκανε μια σούπερ εμφάνιση πετυχαίνοντας επτά γκολ στην αδύναμη Χίμκι δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μάρκους Μπεργκ στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή. Την σκυτάλη από τον Σουηδό επιθετικό πήρε ο συμπατριώτης του Βίκτορ Κλάεσον (23′), με την ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ να χαλαρώνει υπερβολικά στη συνέχεια, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Χίμκι για να ισοφαρίσει σε 2-2, χάρη σε δύο γκολ του Αρμένιου Αρσάκ Κοριάν (27′, 42′ πέν.).

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Κλάεσον έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κράσνονταρ ήταν ασταμάτητη σημειώνοντας άλλα τέσσερα γκολ με Τόνι Βιλχένα (52′), Ρεμί Καμπελά (62′), Ντανίλ Ούτκιν (74′) και Μαγκομέντ – Σάπι Σουλεϊμάνοβ (89′).

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Μουσάεφ χρησιμοποίησε τους: Σαφόνοβ – Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες (69′ Σμόλνικοβ) – Όλσον, Βιλχένα (76′ Σπέρτσιαν) – Βάντερσον, Καμπελά (69′ Ούτκιν), Κλάεσον (76′ Σουλεϊμάνοβ) – Μπεργκ (79′ Κουτοβόι).

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024