Ομόνοια : Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού
Οι Κύπριοι απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι και θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού, στα πλέι οφ του Champions League
Η Ομόνοια απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.α) και θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την κυπριακή ομάδα στα πλέι οφ του Champions League με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.
Τα παιχνίδια θα είναι διπλά, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την επόμενη Τετάρτη (23/9) στο Καραϊσκάκη την Ομόνοια, ενώ στις 29/9 θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στην Κύπρο.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, έβγαλε νοκ-άουτ τον Ερυθρό Αστέρα και έπεσε πάνω στους πρωταθλητές Ελλάδας.
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Μετά τον αποκλεισμό, σοκ και με τον Εκιτικέ στη Λίβερπουλ: Εννιά μήνες εκτός δράσης με ρήξη αχιλλείου
- Ο Γουόκαπ απάντησε για το θέμα του διαβατηρίου: «Είναι ανόητο, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πολίτης»
- Ατάκα με νόημα του Μπαρτζώκα για τα play offs της Euroleague: «Καλύτερα οι άλλοι να αποφύγουν εμάς…»
- Επικό τρολάρισμα της Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα μέσω social media (vid)
- Ο Σλοτ στον κόσμο του: «Η Λίβερπουλ έχει λαμπρό μέλλον» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442