Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Απέναντι στην Ομόνοια για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Ολυμπιακός : Απέναντι στην Ομόνοια για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Κύπρο, η Ομόνοια πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αφού μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Κύπρο, η Ομόνοια πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αφού μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League.

Η Ομόνοια ήταν πιο απειλητική από το ξεκίνημα του ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 32′ όταν μετά από σερί κόρνερ, ο Λούφτνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους Σέρβους. Στο 45′ ο Ίβανιτς με κεφαλιά από σέντρα του Μπεν ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι, η Ομόνοια ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ και μάλιστα δύο φορές. Αρχικά στο 67′ όταν ο Μπόργιαν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μποτεάκ και οκτώ λεπτά μετά ο Μπεν πλάσαρε αλλά ο Χούμποτσαν έσωσε πάνω στη γραμμή.

Στην παράταση ο… Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και έτσι χωρίς σημαντικές ευκαιρίες το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Φαμπιάνο απέκρουσε τα πέναλτι τον Φαλτσινέλι και Ντεγενέκ και η Ομόνοια προκρίθηκε στα πλέι οφ με 4-2 υπέρ της. Και στον προηγούμενο γύρο η Ομόνοια είχε χρειαστεί την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια Βραρσοβίας εκτός έδρας.

Oμόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (93’Κουσούλος), Λούφτνερ, Λέζιακς, Γιόρντι, Γκόμες, Τιάγκο, Παπουλής (98’Λοΐζου), Μποτεάκ, Κακουλλής (65’Σενέ).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόπελιτς, Ρόντιτς, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Σανόγκο, Κανγκά, Ίβανιτς (81’Γιόβαντσιτς), Κατάι (101’Γάβριτς), Μπεν, Βουκάνοβιτς (89’Φαλτσινέλι).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024