Στο νοσοκομείο ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν με λοίμωξη των πνευμόνων
Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν μεταφέρθηκε το απόγευμα στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού με ασθενοφόρο των πρώτων βοηθειών έχοντας αναπνευστικά προβλήματα.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν, 94 ετών, εισήχθη τη Δευτέρα σε νοσοκομείο του Παρισιού με λοίμωξη των πνευμόνων, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές τις οποίες επικαλείται το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.
Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν μεταφέρθηκε το απόγευμα στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού με ασθενοφόρο των πρώτων βοηθειών έχοντας αναπνευστικά προβλήματα. Εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, και διαγνώστηκε με λοίμωξη των πνευμόνων.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην προέδρου της Γαλλίας (1974-1981) ήταν την περασμένη εβδομάδα στην κηδεία μιας πρώην συνεργάτριάς του, της δημοσιογράφου και πολιτικού Μιλέν Ντεκάμπ στο Παρίσι.
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική
- Κατάρ: Απομακρύνεται προσωπικό από την αμερικάνικη βάση Αλ Ουντέιντ
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
- Γροιλανδία: Απειλεί τον πρωθυπουργό ο Τραμπ – Κρίσιμη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442