Κοροναϊος – Ρωσία : 4.980 νέα περιστατικά μόλυνσης και 68 νέοι θάνατοι
H Ρωσία ανέφερε 4.980 περιστατικά μόλυνσης από την πανδημία κατά το τελευταίο 24ωρο, με τοn συνολικό αριθμό τους, να έχει αυξηθεί σε 990.326 περιστατικά μόλυνσης
H Ρωσία ανέφερε 4.980 περιστατικά μόλυνσης από την πανδημία COVID-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, έναντι των 4.941 κρουσμάτων που αναφέρθηκαν χθες, με το συνολικό αριθμό τους, να έχει αυξηθεί σε 990.326 περιστατικά μόλυνσης, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το κέντρο αντιμετώπισης του κοροναϊού.
Χθες, στη ρωσική πρωτεύουσα καταγράφηκαν 695 νέα περιστατικά μόλυνσης, στην Αγία Πετρούπολη 186, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, 165.
Σημαντική αύξηση θανάτων
Κατά το τελευταίο 24ωρο αναφέρθηκαν 68 θάνατοι, έναντι 111 την προηγούμενη ημέρα, με το συνολικό αριθμό των θανάτων να καταγράφεται στους 17.093.
Οι ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στους 2.599, έναντι 5.917 την προηγούμενη ημέρα, ενώ ο συνολικός αριθμός των αποθεραπευθέντων φτάνει στους 806.982.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας