Σήμερα (20:00) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, μέλος της αποστολής της ακριτικής ομάδας βρέθηκε θετικό στον ιό και το παιχνίδι είναι στον αέρα.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, για το αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή κάποιον άλλο άνθρωπο από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη μπει σε καραντίνα και θα μείνουν για δύο μέρες.
Το προπονητικό κέντρο της ομάδας σφραγίστηκε για να απολυμανθεί, εν αναμονή και των νέων εξετάσεων που θα υποβληθούν άπαντες αρχικά σήμερα το βράδυ και μετά τη Δευτέρα το πρωί.
Διαβάστε τι δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, Σπύρος Δερδεμέζης για την κατάσταση που βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, μετά το τροχαίο ατύχημα
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό. Διαβάστε για τη σύγκριση των δύο ομάδων σε άμυνα κι επίθεση, για τους κορυφαίους τους και για τις 10 τελευταίες «μονομαχίες τους».