Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ένας από τους ανθρώπους ο οποίος έζησε όλα τα στάδια που πέρασε το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δεκαετίες… Από την αγνή, ερασιτεχνική και ρομαντική εποχή του, στην επαγγελματική περίοδο και μέχρι τη σημερινή, σύγχρονη μορφή του.
Ακριβώς επειδή ήταν μέρος του αθλήματος, ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Κυρίως από τότε που μεσουρανούσε στα γήπεδα και που υπερασπιζόταν την εστία του αγαπημένου του Ολυμπιακού.
Μία τέτοια συνέντευξη είχε παραχωρήσει ο Σάββας Θεοδωρίδης στην εκπομπή «Αθλητική Παλμοί» της ΕΡΤ 2, το 1986. Ένας Θεοδωρίδης πριν γκριζάρει το μαλλί του, να αφηγείται στιγμές δόξας με τον Θρύλο του και να θυμάται τον Ανδριανόπουλο, τον Νεστορίδη, τον Πελέ και άλλα πρόσωπα και καταστάσεις!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.