Νόστιμη σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο εύκολη συνταγή
-
Επιχειρούσαν να μεταφέρουν πρόβατα στο εξωτερικό - Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.
-
Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία - Τα πιο ξεχωριστά πρωτοχρονιάτικα έθιμα ανά τον κόσμο
-
«Συλλογική τιμωρία» - Το Ισραήλ έχει σκοτώσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων στη Γάζα
-
Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
Υλικά
1 κιλό βερίκοκα
600 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1 μικρό ποτηράκι νερό
Εκτέλεση
1. Διαλέγετε βερίκοκα ώριμα, αλλά γερά. Τα πλένετε καλά, αφαιρείτε το κουκούτσι τους και τα βάζετε να βράσουν μαζί με το νερό.
2. Μόλις βράσουν και λιώσουν περάστε τα από μια σήτα, μαζέψτε τον πολτό τους και βάλτε τον μαζί με τη ζάχαρη σε μια φαρδιά κατσαρόλα.
3. Αφήστε τη μαρμελάδα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να δέσει.
4. Προσθέστε το χυμό λεμονιού, αφήστε τη να πάρει μερικές βράσεις ακόμα και μετά κατεβάστε τη από τη φωτιά.
5. Αφήστε τη να κρυώσει και βάλτε τη σε αποστειρωμένα γυάλινα βάζα.
- Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο – Τι λένε οι προβλέψεις για τα έντονα φαινόμενα
- «Ξαναπέθανε» ο Sin Boy; – Η ανάρτηση με το «1990 – 2025» που προκάλεσε σάλο στα social media
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ
- Επιμένουν στην Ιταλία: «Ο Σέιμπεν Λι πιέζει για μεταγραφή» (pic)
- Χεζμπολάχ: Απορρίπτουμε την απαίτηση για αφοπλισμό εφόσον οι επιθέσεις του Ισραήλ συνεχίζονται
- Τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και εντοπίστηκε μετά από ώρες – Ήταν πατέρας 3 παιδιών
- ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη θεσμική υπόληψη και δημοκρατική λειτουργία της Βουλής η κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών
- Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο ήρωας των Χριστουγέννων στην Μπουντεσλίγκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442