Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Ίντερ και την Λεβερκούζεν ήταν εκπληκτικό.
Ο ρυθμός απίστευτος ανάμεσα στις διεκδικήτριες του εισιτηρίου για την ημιτελική φάση του Europa League στην Γερμανία, με τους Μιλανέζους να περνούν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προηγούνται με 1-0 από γκολ του Mπαρέλα.
Η ομάδα του Κόντε συνέχισε στην ίδια ταχύτητα και στο 20ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λουκάκου έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, με την Λεβερκούζεν να αντιδράει τέσσερα λεπτά αργότερα.
Ο Χάμπερτζ μείωσε σε 2-1 στο 24′, σε ένα διάστημα που οι δύο ομάδες πετούσαν φωτιές στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί