Η στιγμή του απόπλου του Ορούτς Ρέις από την Αττάλεια
Βίντεο από τον απόπλου του Ορούτς Ρέις σαλπάρει από το λιμάνι της Αττάλειας προς τη Μεσόγειο, έδωσε στη δημοσιότητα η Yeni Safak. Όπως αναφέρει, ο απόλους έγινε μετά τη συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Αίγυπτος
Βίντεο από τον απόπλου του Ορούτς Ρέις σαλπάρει από το λιμάνι της Αττάλειας προς τη Μεσόγειο, έδωσε στη δημοσιότητα η Yeni Safak. Όπως αναφέρει, ο απόλους έγινε μετά τη συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Αίγυπτος.
«Το γιγαντιαίο πλοίο θα πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή, μεταξύ 10 και 23 Αυγούστου», προσθέτει η Yeni Safak.
Υπενθυμίζεται ότι η Άγκυρα εξέδωσε σήμερα νέα Navtex με την οποία προαναγγέλλει σεισμικές έρευνες νότια του Καστελόριζου και τον 30ο από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας