Κοροναϊός: Νεκρός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το χρίσμα – Συμμετείχε σε συγκέντρωση του Τραμπ
Ο Κάιν διαγνώστηκε με την ασθένεια στα τέλη Ιουνίου, αφού προηγουμένως είχε παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην πόλη Τάλσα, στην Οκλαχόμα
Ο Χέρμαν Κάιν, ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός που είχε διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών αφού προσβλήθηκε από την Covid-19, σύμφωνα με μια ανακοίνωση στον ιστότοπό του και τη σελίδα του στο Facebook.
Ο Κάιν διαγνώστηκε με την ασθένεια στα τέλη Ιουνίου, αφού προηγουμένως είχε παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην πόλη Τάλσα, στην Οκλαχόμα.
Στην εκδήλωση αυτή συνωστίστηκαν αρκετές χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς να φορούν μάσκες.
«Είμαστε συντετριμμένοι και ο κόσμος είναι φτωχότερος: ο Χέρμαν Κάιν έφυγε για να βρεθεί με τον Κύριο» ανέφερε η ανακοίνωση στον ιστότοπό του.
You're never ready for the kind of news we are grappling with this morning. But we have no choice but to seek and find God's strength and comfort to deal… #HermanCain https://t.co/BtOgoLVqKz
— Herman Cain (@THEHermanCain) July 30, 2020
Ποιος ήταν
Ο Χ. Κάιν υπήρξε παρουσιαστής εκπομπής στο ραδιόφωνο, πολιτικός υπάλληλος στο Πολεμικό Ναυτικό (αναλυτής βαλλιστικών όπλων), βαπτιστής ιερέας, αξιωματούχος της Federal Reserve και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας φαστ φούντ.
Μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια στο Τενεσί, γιος ενός κουρέα, θυρωρού και οδηγού ταξί και μιας καθαρίστριας.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play
- Άρης Μουγκοπέτρος: Στα δικαστήρια της Τρίπολης μετά τη μήνυση της συζύγου του – «Αισθάνθηκε ότι απειλείται» λέει ο δικηγόρος της
- Havaianas – Και για ποιον λόγο, παρακαλώ, η Δεξιά μποϊκοτάρει τις αγαπημένες σαγιονάρες της Βραζιλίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442