Πάτρα: Εξιτήριο για το παιδάκι που είχε τσιμπηθεί από μαύρη αράχνη
Υπενθυμίζεται, ότι το μικρό παιδί, έπαιζε στο χωριό του στην Αμφιλοχία, όταν είδε μια μαύρη αράχνη, που έσπευσε να πιάσει.
Εξιτήριο, πήρε, χθες από το νοσοκομείο του Ρίο, το 1,5 χρονών παιδάκι που είχε τσιμπηθεί από μαύρη αράχνη.
Υπενθυμίζεται, ότι το μικρό παιδί, έπαιζε στο χωριό του στην Αμφιλοχία, όταν είδε μια μαύρη αράχνη, που έσπευσε να πιάσει.
Η αράχνη τσίμπησε το μικρό παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίο.
Στο Ρίο, οι γιατροί πραγματοποίησαν ολόκληρη κινητοποίηση, προκειμένου να έρθει ειδικό φάρμακο από την Αθήνα.
Εντέλει, χθες, η περιπέτεια ολοκληρώθηκε και η οικογένεια επέστρεψε στην Αιτωλοακαρνανία. Μάλιστα, οι γονείς του παιδιού σκοπεύουν να το βαφτίσουν τις επόμενες μέρες.
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
- Από τη Σαρακοστή στο Πάσχα: Το νέο τεύχος συνταγών της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Θεσσαλονίκη: Σε άθλιες συνθήκες ζούσαν 68 σκυλιά – Σύλληψη 55χρονου και πρόστιμο 68.500 ευρώ
- Τα τσιμπούρια «απειλούν» την υγεία των σκύλων – Παίρνουμε τα μέτρα μας
- Μα τι μπορεί να κάνει για μένα το mentoring;
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Πέμη Ζούνη: Αποκαλύπτει τον χωρισμό με τον σύζυγό της
- ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική δομικής αντιπολίτευσης και θεσμικότητα στα εθνικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442