Ο Παναθηναϊκός, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την ανακοίνωση του Ντάνι Πογιάτος, σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Τα σενάρια στο εξωτερικό δεν σταματούν και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Μοκτάρ Σίντι Ελ Χασέν.
Σύμφωνα με την «pucelafichajes.com», ο 22χρονος άσος της Βαγιαδολίδ παραμένει ένας ποδοσφαιριστής, που θα ήθελε να αποκτήσει το «τριφύλλι».
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους αντιπάλους της γερμανικής Άουγκσμπουργκ για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου.
Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο ισπανικός σύλλογος είναι πρόθυμος να πουλήσει τον παίκτη, αν κάποιος δώσει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Μαζί με τους «πράσινους», ενδιάφερον έχουν δείξει και οι Τενερίφη, Οβιέδο. Την χρονιά που μας πέρασε, ο νεαρός από την Μαυριτανία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λούγκο.
Εκεί, πραγματοποίησε 13 συμμετοχές με πέντε γκολ ενώ, παράλληλα, είναι διεθνής με την Μαυριτανία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει 16 φορές το εθνόσημο με δύο τέρματα στο ενεργητικό του.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia