«Λευκός καπνός» βγήκε από τη συνάντηση του Αντουάν Γκριεζμάν με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο άσο να ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα καθώς έλαβε λόγια στήριξης από τους διοικούντες.
Ο καλός Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως επέστρεψε με το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βιγιαρεάλ (ξεκίνησε βασικός) και δείχνει έτοιμος να προσφέρει περισσότερα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, καθώς μέχρι στιγμής… κολυμπάει σε ρηχά νερά.
Σε 44 συμμετοχές φέτος, 14 γκολ και 5 ασίστ δεν της λες και ικανοποιητική απόδοση για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Γκριεζμάν, ο οποίος επιθυμεί να εγκατασταθεί στο «Καμπ Νου» και να πετύχει με την Μπάρτσα.
Η συνάντηση που είχε ο Γάλλος άσος με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ουσιαστικά έβγαλε «λευκό καπνό» καθώς αμφότερες οι πλευρές ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.
Από τη μία πλευρά, οι Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου (πρόεδρος), Ερίκ Αμπιντάλ (τεχνικός γραμματέας) και Κίκε Σετιέν (προπονητής), εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στον Γκριεζμάν, καθώς σύμφωνα με την «Equipe» είπαν στον Γάλλο τα εξής: «Στηριζόμαστε πάρα πολύ σε σένα».
Ο Γκριεζμάν με τη σειρά του έμεινε ευχαριστημένος από όλα όσα άκουσε και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Λορέντζο Μπράουν και Γουέινιεν Γκέιμπριελ έφυγαν σαν αποτυχημένοι από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Εργκίν Αταμάν έκρινε ότι η ομάδα του χρειαζόταν κάτι καλύτερο στις θέσεις τους, ωστόσο αυτοί φρόντισαν να πάρουν αμέσως την εκδίκησή τους...
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε και την Κροατία και φουλάρει για την τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, σε ένα ματς κατά το οποίο ο Στέλιος Αργυρόπουλος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ!