Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 637,59 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,27%.
Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
Η αγορά ανακάμπτει μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικές απώλειες 5,94%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 637,59 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,27%.
Αρχικά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 640,09 μονάδες (+0,67%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,87%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines(+2,66%), της Πειραιώς (+1,53%), του ΟΛΠ(+1,52%) και της ΑΔΜΗΕ(+1,11%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ(-3,42%), της Jumbo(-0,69%) και της Ελλάκτωρ(-0,47%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων(+1,07%) και του Πετρελαίου(+0,90%), ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων(-0,48%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,23%)
Ανοδικά κινούνται 39 μετοχές, 9 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Μοτοδυναμική +6,36% και Ιντρακάτ+5,26%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΕΛΒΕ -3,55% και ΕΥΔΑΠ-3,42%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)






































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442