Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Τζιόρτζιο Κιελίνι ανανεώσαν για ακόμη ένα χρόνο την συνεργασία τους με την Γιουβέντους.
Συγκεκριμένα, τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, ο ιταλικός σύλλογος ήθελε να τους διατηρήσει στο ρόστερ και οι πλευρές των παιχτών ήταν απόλυτα σύμφωνες.
Αυτή, μάλιστα, θα είναι η 18η σεζόν του 42χρονου τερματοφύλακα αλλά και η 15η του 35χρονου στόπερ. Οι δυο τους, αποτελούν τις «σημαίες» της ιταλικής ομάδας αφού έχουν περάσει σχεδόν όλη τους την καριέρα με τα χρώματά της.
Επίσης, ο Μπουφόν μετράει συνολικά 669 συμμετοχές ενώ ο Κιελίνι έχει φτάσει τις 509 παρόλο που την φετινή χρονιά κανείς από τους δύο δεν ήταν στα βασικά πλάνα.
Αξιοσημείωτο δε, ότι έμπειρος πορτιέρο έχει πανηγυρίσει εννέα πρωταθλήματα Ιταλίας, πέντε κύπελλα και έξι Σούπερ Καπ ενώ φέτος ψάχνει και τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο με την φανέλα της ομάδας του Τορίνο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.