Ματσάρα στην Σαρδηνία! Η Κάλιαρι φιλοξένησε την Τορίνο για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-2.
Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Ρολάντο Μαράν γλυκοκοιτάζει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση με 38 βαθμούς, στο -4 από την Νάπολι και το Europa League. Από την άλλη, η Τορίνο αισθάνεται… άβολα, καθώς έχει μόλις 6 πόντους διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.
Στο 12ο λεπτό ο Νάντες άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Λυκογιάννης βρήκε τον Σιμεόνε και αυτός έγραψε το 2-0. Η Κάλιαρι πέτυχε το τρίτο γκολ της με σουτ του Ναϊνγκολάν.
Η Τορίνο μείωσε στο 60′ με τον Μπρέμερ και πέντε λεπτά μετά έκανε το 3-2 με κοντινό πλασέ του Μπελότι. Όμως στο 68′ η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Πέδρο να κάνει το 4-2.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 14:30 το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι.