Twitter: Καρφώνει ξανά για fake news τον Τραμπ
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του Τwitter με τον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με την πλατφόρμα να «καρφώνει» ξανά για fake news τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του Τwitter με τον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με την πλατφόρμα να «καρφώνει» ξανά για fake news τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα το Twitter έβαλε μια «προειδοποιητική πινακίδα» σε ανάρτηση του Τραμπ με ένα ψεύτικο βίντεο το οποίο υποτίθεται ότι είχε μεταδώσει το CNN με ένα «μωρό ρατσιστή».
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 19, 2020
Στο παραποιημένο βίντεο φαίνονται δύο μικρά παιδιά να τρέχουν με τους υπότιτλους να αναφέρουν ότι «ένα τρομαγμένο παιδί τρέχει μακριά από ένα μωρό ρατσιστή».
Είχε προηγηθεί η απόφαση του Τραμπ να υπογράψει τον Μάιο ένα διάταγμα το οποίο μειώνει την προστασία στις εταιρείες των social media σχετικά με τις αναρτήσεις που φιλοξενούν.
Ήταν είναι η δεύτερη φορά που το Twitter εγκαλεί τον Τραμπ για fake news βάζοντας και την σχετική σήμανση σε αναρτήσεις του.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442