Τουρκία : Καραντίνα σε 15 πόλεις λόγω έξαρσης του κοροναϊού
Οι αρχές θα επιβάλλουν lockdown σε δεκαπέντε πόλεις της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να αποτρέψουν την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κοροναϊού
Οι αρχές θα επιβάλλουν lockdown σε δεκαπέντε πόλεις της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να αποτρέψουν την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κοροναϊού, ενημέρωσε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.
Στους 4.609 οι νεκροί
Σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, το υπουργείο διευκρίνισε ότι τα αρτοποιεία και ορισμένα ακόμη καταστήματα θα επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τη διάρκεια ισχύος των μέτρων περιορισμού.
Στην Τουρκία είχαν υποκύψει ως χθες Πέμπτη στην COVID-19 συνολικά 4.609 άνθρωποι, επί συνόλου 166.422 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας