Νέο ρεκόρ θανάτων στο Μεξικό σε ένα 24ωρο – 479 νέοι θύματα
Οι αρχές έχουν πλέον καταγράψει συνολικά 62.527 κρούσματα της Covid-19 και 6.989 θανάτους, μετά τον εντοπισμό των πρώτων μολύνσεων στο Μεξικό στα τέλη Φεβρουαρίου
Το Μεξικό κατέγραψε χθες ρεκόρ θανάτων εξαιτίας του νέου κοροναϊού μέσα σε μια μόνο μέρα, με 479 νέα θύματα και με 2.960 επιπλέον κρούσματα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Οι αρχές έχουν πλέον καταγράψει συνολικά 62.527 κρούσματα της Covid-19 και 6.989 θανάτους, μετά τον εντοπισμό των πρώτων μολύνσεων στο Μεξικό στα τέλη Φεβρουαρίου.
Η προηγούμενη κορύφωση ημερήσιων θανάτων ήταν στις 20 Μαΐου, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν 424 θανάτους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
- Η μυστική ζωή του Μάικλ Τζάκσον ως «Τζο», Μάρτυρα του Ιεχωβά – Για τη «σωτηρία της ψυχής»
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442