Μετά την άρνηση του ΠΣΑΠ στην πρόταση που έγινε για τις περικοπές στα συμβόλαια, η Superleague ανακοίνωσε πως θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο για το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ αρνήθηκαν την πρόταση που τους έκανε η Σούπερ Λίγκα για μείωση στα συμβόλαια και στην ανακοίνωσή τους ανέφερε πως η πιο ασφαλής απόφαση που μπορούσαν να πάρουν ήταν να διαπραγματευτική η κάθε ομάδα μόνη της με τους ποδοσφαιριστές.
Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του θεσμικού πλαισίου διαπραγμάτευσης που έχει ορίσει η FIFA και πλέον το… μπαλάκι είναι στην πλευρά του συναιτερισμού.
Η Superleague ανακοίνωσε πως αύριο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης με μοναδικό θέμα συζήτησης τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12/05/2020 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
Διαπραγμάτευση με Π.Σ.Α.Π. βάσει του θεσμικού πλαισίου που έθεσε η FIFA.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα