Αντίστροφη μέτρηση: Πρωτομαγιά στο MEGA με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της
Την Άννα Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA σε μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων
Την Άννα Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA σε μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων.
Ραντεβού και πάλι στο ΜEGA για μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.
Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.
Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες.
«Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA.
Οι λαμπεροί καλεσμένοι
Η Άννα Βίσση και οι μουσικοί της θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις.
Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.