Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Δείτε τη στιγμή που βγαίνει από την εντατική ηλικιωμένος και τον χειροκροτούν

Βρετανία: Δείτε τη στιγμή που βγαίνει από την εντατική ηλικιωμένος και τον χειροκροτούν

Ο ηλικιωμένος βγήκε περίπου το ίδιο διάστημα με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ο οποίος εξήλθε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. Thomas όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό.

Μετά από τις μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ένας ηλικιωμένος βγήκε από την εντατική και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι στο βίντει εμφανίζεται ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, που κατάφερε να εξέλθει από την Εντατική, όμως, τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Η παρερμηνεία οφείλεται στην ομοιότητα του ηλικιωμένου με τον Τζόνσον.

Ο ηλικιωμένος βγήκε από τη ΜΕΘ σχεδόν το ίδιο διάστημα με τον Μπόρις Τζόνσον ο οποίος βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. Thomas όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό.

Βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που ο ηλικιωμένος βγαίνει από τη ΜΕΘ ενώ δέχεται χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο.

Για Τζόνσον

Όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται σε «εξαιρετικά καλή διάθεση».

«Ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σήμερα από την εντατική φροντίδα πίσω στον θάλαμο, όπου θα παρακολουθεί στενά κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της ανάρρωσης του. Βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή διάθεση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και τις μικρές σε διάρκεια βόλτες ανάμεσα σε περιόδους ξεκούρασης στο πλαίσιο της φροντίδας που λαμβάνει προκειμένου να επανέλθει.

Κατά την ίδια διαρροή ο Μπόρις Τζόνσον έχει μιλήσει με τους γιατρούς του τους οποίους ευχαρίστησε, όπως και όλη την ομάδα που ανέλαβε τη φροντίδα του «και οι σκέψεις του είναι στο πλευρό όλων όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτή την απίστευτη περιπέτεια».

Ανάμεσα στις ταινίες που έχει δει μέχρι στιγμής ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι, σύμφωνα με το Sky News, το Withnail And I, και η τριλογία του Lord Of The Rings trilogy ενώ από τα παιχνίδια συνήθως επιλέγει να λύσει sudoku.

Η Daily Mail μεταδίδει ότι η μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς έχει στείλει στον Βρετανό πρωθυπουργό εικόνες από τα υπερηχογραφήματα του αγέννητου παιδιού τους το οποίο αναμένεται να έρθει στη ζωή σε λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο βρετανός πρωθυπουργός ενδεχομένως να απόσχει από τα καθήκοντά του για ένα μήνα.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024