Κοροναϊός : Σε καραντίνα στο καμπ Ριτσώνας η γυναίκα που γέννησε
Κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ μεταφέρθηκε μαζί με το νεογέννητο βρέφος, πίσω στη δομή φιλοξενίας
Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας, όπου βρίσκεται σε καραντίνα, επέστρεψε η γυναίκα που είχε γεννήσει στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο κατόπιν ενοχλήσεων, τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου.
Αφού γέννησε με τοκετό, της έγινε τεστ και βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.
Στο νοσοκομείο αλλά και στη δομή της Ριτσώνας, σήμανε συναγερμός και άρχισε άμεσα η ιχνηλάτιση των επαφών της γυναίκας από την Αφρική.
Όλες αυτές τις ημέρες, η νεαρή μητέρα και το μωρό της, είχαν τεθεί σε καραντίνα εντός του νοσοκομείου.
Σε χώρο απομόνωσης
Χθες, Πέμπτη 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε νέα εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως δεν δύναται πλέον να μεταδώσει τον ιό και έτσι, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με το news24/7, μεταφέρθηκε μαζί με το νεογέννητο βρέφος, πίσω στη δομή φιλοξενίας, η οποία βρίσκεται από τις 2 Απριλίου σε 14ημερη καραντίνα.
Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες τις ίδιες πληροφορίες, μητέρα και παιδί, διαμένουν πλέον σε χώρο απομόνωσης. Η επιστροφή της χθες, συνοδεύτηκε και από ένταση που προκλήθηκε από το γεγονός πως άλλοι φιλοξενούμενοι της δομής, είδαν την γυναίκα να επιστρέφει και φοβήθηκαν για την υγεία τους.
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Ουκρανία: «Ζελένσκι και Τζόνσον υπεξαίρεσαν 60 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του ΟΗΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442