Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιούργησε το δικό του challenge στην καραντίνα αλλά όταν το σκεφτόταν δεν πίστευε ότι κάποια γυναίκα θα το έκανε καλύτερα από αυτόν!
O CR7 προκάλεσε άλλους ποδοσφαιριστές αλλά followers του στο Instagram να κάνουν όσους περισσότερους κοιλιακούς μπορούν. Ο ίδιος σε λιγότερο από ένα λεπτό έκανε 142 επαναλήψεις.
Η Oλυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου από τη Νότια Αφρική, Κάστερ Σεμένια, κατάφερε να κάνει 176 και να… βάλει τα γυαλιά στον Κριστιάνο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.