Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πει το «ναι» στην επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του και ο Γιαννούλης περιμένει το «ελεύθερο» για να συζητήσει με την... επόμενη ομάδα του.
Από χθες to10.gr αναφέρθηκε αναλυτικά στον τρόπο και τον λόγο που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να γλιτώσει μια μεγαλύτερη τιμωρία από την UEFA, αναφορικά με τις μεγάλες αποκλίσεις που παρουσιάζει στον ισολογισμό του, αναφορικά με τα έσοδα και τα έξοδα.
Λόγω κορωνοϊού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα κάνει τα… στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις και θα είναι πιο διαλλακτική.
Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος από τον τελευταίο έλεγχο που του έγινε, να εμφανίσει έσοδα ύψους 10.000.000 € από πωλήσεις. Και αυτό δεν είναι προς διαπραγμάτευση.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia