Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί»
Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον ηγέτη των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, έστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρωτοβουλία του να αποστείλει τρία φορτηγά με τρόφιμα στον Έβρο.
Θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού απέστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών των Ερυθρόλευκων, για την κίνησή του να στείλει τρία φορτηγά με τρόφιμα στον Έβρο για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που για μια ακόμα φορά είναι στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, με την αποστολή τριών φορτηγών στον Έβρο για τα παιδιά μας που προστατεύουν νυχθημερόν τα σύνορα της πατρίδας μας.
O Ολυμπιακός μας και ο ηγέτης του, όπως στην Κεφαλονιά, στη Μάνδρα και όπου υπάρχει ανάγκη και πρόβλημα, είναι κοντά δείχνοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός και όχι μόνο σύλλογος που συμβάλει και βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.