Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε μήνυμα στήριξης στους άνδρες και στις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας
Η εθελοντική ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε το πρωί της Τετάρτης τις προμήθειες που συγκέντρωσε στις Δυνάμεις Ασφαλείας που υπερασπίζονται τα σύνορα του Έβρου, εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράσταση της «ερυθρόλευκης» οικογένειας στις προσπάθειες τους.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας για το έργο που επιτελούν και υποσχέθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Γεμάτη συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια η εθελοντική ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρέδωσε σήμερα το πρωί τους 75 τόνους νερών, αναψυκτικών, φρούτων, τροφίμων και άλλων αναλώσιμων ειδών στον Ελληνικό Στρατό και τις Δυνάμεις Ασφαλείας της πατρίδας μας, που εδώ και ημέρες υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλοι μας είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε!».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.